top of page
VS_Logotype_CMYK.jpg

Frilansade som konsult i en roll som produktionsledare. Uppgifterna innebar bland annat att produktionsleda filminspelnigar, hantera kontakter mellan byråer, kunder och internt. Förutom detta satte jag även upp system för korrektur av post production. Lärorik och givande tid!

VISIT SWEDEN

Skärmavbild 2018-09-11 kl. 16.03.23.png

Jag och mitt team blev placerade som femma i en tävling som SOS Barnbyar anordnade för skolan Hyper Island. Min roll var konceptutveckling, presentation och copywriting.

(Signerat sekretessavtal vilket gör att jag inte kan dela mer information)

SOS BARNBYAR

halebop.jpg

Halebop är en mobiloperatör som bad Hyper Islands studenter att identifiera framtida trender och hur dessa trender kunde användas i marknadskommunikation och produktutveckling. Vi levererade ett webbaserat verktyg för "trendspotting" med två lösning. En kortsiktig lösning med forskning och analys av nuvarande globala och lokala marknadsförhållanden. Och en långsiktig lösning med verktyg och metoder för kreativa idélösningar och hitta framtida trender. Min roll i detta projekt var kommunikationsplanering, dataanalys och design.

HALEBOP

solnedgång

Utmaningen var att få in anmälningar till sommarens alla surfläger i Portugal. Jag skapade en social mediestrategi för organiska inlägg, gjorde en målgruppsanalys och skapade och skötte all annonsering på Facebook & Instagram - med ett lyckat resultat!

MAGNUS & FRIENDS

refero2.png

Under mitt sista projekt på Hyper Island var uppdraget att starta en startup. Vi skapade refero vilket är en plattform som gör det enklare att skapa medielistor och samla in kontaktinformation. Vi pitchade för tre investerade och vann en 2:a plats i tävlingen. Jag var projektledare och konceptutvecklare och gjorde research.

REFERO

cocacola_PNG22.png

Jag och mitt team kom på tredje plats i en tävling för alla studenter på Hyper Island under min studietid. Min roll var konceptutveckling, projektledning och copywriting.

(Signerat sekretessavtal vilket gör att jag inte kan dela mer information)

COCA COLA

bottom of page